Огляд найрезонансніших подій за тиждень.

Понеділок: 19.09.11 На Рівне нщині загинув солдат строкової служби – він не зміг вибратись з танку, який пішов під воду На Рівне нщині при підготовці до військових навчань загинув солдат строкової служби. Це сталось на полігоні неподалік Рівного. Загиблий солдат був членом екіпажу танку Т-64, який мав подолати водну перешкоду.

Вівторок: 20.09.11 У Рівному затримано злочинців, які пограбували 11 магазинів та банків В результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали чотирьох жителів Рівне нської області, віком від 22 до 30 років.

Середа: 21.09.11 На Рівне нщині знову обікрали Ощадбанк Сталося це в селі Антонівка Володимирецького району вночі. Злочинці зламали вхідні двері і сейф в установі та забрали понад 12 тисяч гривень.

Четвер: 22.09.11 Рівне нські правоохоронці затримали невловимих грабіжників, які тероризували рівненські банки На Рівне нщині затримали злочинну групу, яка пограбувала сім банків та магазинів. Четверо чоловіків від двадцяти двох до тридцяти років, усі спортивної статури, за два роки здійснили напади та кражіжки у магазинах, банках та приватних підприємствах Рівне нської та Волинської області.

П'ятниця: 23.09.11 На Рівне нщині вантаж мало не вбив далекобійника Надзвичайна подія сталась вночі на дорозі Київ – Чоп поблизу села Біла Криниця Рівне нського району. Перед вантажівкою «Рено-Преміум» несподівано вибіг чоловік – щоб його не збити, водій загальмував, і мало сам не загинув.