Рятувальники організували безпековий захід для дітей в одному з найбільших ТРЦ обласного центру. Про це повідомляють в головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

19 березня в місті Рівне співробітники обласного управління ДСНС спільно з працівниками навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Рівненської області провели безпековий захід для маленьких відвідувачів торговельно-розважального центру у Рівному.



У різноманітних локаціях відвідувачі ТРЦ ознайомлювалися та вивчали правила безпеки. Функціонували локації мінної безпеки та домедичної допомоги та локація з розмальовками, іграми від UNICEF Ukraine.

Перехожі охоче спілкувались з рятувальниками про правила пожежної безпеки, вибухонебезпечні предмети, сигнал "повітряна тривога", надання домедичної допомоги, - йдеться у повідомленні.



Такі заходи рятувальники Рівненщини організовують для дітей на постійній основі у всіх торгово-розважальних закладах області. Адже це сприяє кращому вивченню основних правил безпечної життєдіяльності у побуті.

Читайте також: Рятувальники Рівненщини закликають не провокувати пожежі в екосистемах