Перша психологічна допомога для бійців штурмової бригади «Лють»: тренінги проводять рівненські поліцейські-психологи

 Під час проходження первинної професійної підготовки на базі тренінгового центру ГУНП в Рівненській області новопризначені поліцейські Об?єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» із Волинської та Івано-Франківської областей освоюють важливі навички першої психологічної допомоги в періоди стресу.

Під час семінару-тренінгу психологи ставлять за мету сформувати й розвинути у бійців спецпідрозділу навички взаємодопомоги та взаємопідтримки в кризовій ситуації. Кожен учасник тренінгу спробував підтримати свого товариша у складній ситуації, активувати свої емпатійні навички.

Крім цього, психологи здійснюють поглиблену психологічну діагностику та визначають рівень вольової саморегуляції, нервово-психологічної стійкості кожного.

«Методи першої психологічної допомоги швидко засвоюються та будуть особливо корисними для стабілізації емоційного стану у небезпечних ситуаціях службової діяльності», – вважає очільниця служби психологічного забезпечення ГУНП в Рівненській області Світлана Демидова.

Зазначимо, семінар-тренінг проводився в межах реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я, ініційованої першою леді України Олена Зеленська.

Служба психологічного забезпечення ГУНП в Рівненській області

Читайте також: На Рівненщині продовжується набір до штурмових бригад "Гвардія наступу"