Представлені у стильних дизайнерських рішеннях кондиціонери Cooper and Hunter використовують у будинках та квартирах, кафе та ресторанах, офісах. Пристрої приваблюють не лише зовнішнім виглядом, але також високим рівнем надійності, енергоефективністю, довговічністю, простотою та комфортом керування, лояльною вартістю. Деякі сучасні моделі пропонують інтелектуальне управління, що полегшує комфорт експлуатації, а також суттєво розширює функції техніки.

Різновиди та особливості кондиціонерів Cooper and Hunter

Компанія Cooper and Hunter розробила та випустила понад 7000 моделей кондиціонерів, які представлені 20 лінійками. Така різноманітність дозволяє підібрати оптимальне за габаритами, технічним оснащенням та функціональним потенціалом пристрій. Техніка призначена для обслуговування приміщень площею від 15 до 105 кв. м, тому може застосовуватися як удома, так і в офісах, закладах громадського харчування, на підприємствах тощо. Виробник передбачив широкий температурний діапазон апаратів – від -25 до +50 градусів.

Щодо різноманітності модельного ряду Cooper&Hunter, то до уваги покупців пропонуються такі варіанти:

- спліт-системи;
- мультиспліт-системи;
- касетні кондиціонери;
- настінні модифікації;
- канальні кондиціонери;
- мобільні установки.

Потужність

Одним із головних критеріїв вибору кондиціонера вважається потужність. Неправильне визначення потужності пристрою часто є причиною недостатнього або навпаки надмірного охолодження/нагріву приміщення. Якщо ж потужність вища за потреби, то користувачеві доведеться сплачувати чималі суми за електроенергію, а сама кліматична система не залучатиме повний технічний потенціал.

Енергоефективність

Кліматичне обладнання Cooper&Hunter належить до енергоефективної групи, що дозволяє знизити приблизно на 30% суми в платіжках за електроенергію. Однак варто враховувати той факт, що показник енергоефективності може відрізнятись у різних модифікаціях. І чим вище значення, тим менші витрати та негативний вплив техніки на навколишнє середовище.

Рівень шуму

Кондиціонери Cooper&Hunter оснащуються компресорами японських виробників Daikin, Toshiba, Hitachi, Mitsubishi, Matsushita та Copeland, які відрізняються тихою роботою. Відповідно, такі кліматичні системи можна ставити навіть у спальнях чи дитячих кімнатах – пристрій не заважатиме відпочивати.

Застосування інноваційних технологій та якісних компонентів дозволяє ефективно знизити рівень шуму техніки. Так, середній рівень шуму становить 25-30 дБ на максимальних оборотах роботи або 21-26 дБ в режимі сну. Також при виборі моделі важливо звернути увагу на параметри шумності зовнішнього блоку – для побутових спліт-систем характерно 40-55 дБ, але такий рівень шуму не викликає проблем і не створює дискомфорт для людини поза приміщенням.

Додаткові функції

Крім основних завдань охолодження та нагріву приміщень, кондиціонери Cooper and Hunter пропонують чимало додаткових опцій:

1. Turbo-режим – для максимально швидкого нагрівання або охолодження приміщення.
2. Intellegent Sensor – інтелектуальна програма контролю та напрямки повітряних потоків інтегрованим датчиком.
3. «Холодна плазма» – очищення повітря у приміщенні від неприємного запаху, бактерій та вірусів шляхом залучення плазмового очищувача.
4. Sleep – режим комфортного сну.
5. Quiet – максимально тиха робота.

При виборі кліматичного обладнання важливо переконатися, що модель, що сподобалася, має гарантію на випадок можливих несправностей або поломок. Компанія Cooper and Hunter надає офіційну гарантію на продукцію, що випускається. Однак умови та період гарантійних зобов'язань можуть відрізнятися залежно від самої моделі та регіону покупки. Але якщо хочете купити оригінальну техніку бренду за вигідною ціною та з гарантією, переходьте на сайт Stylus.ua, вивчайте асортимент та робіть замовлення – тут великий вибір кліматичного обладнання!