Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль поспілкувався з представниками місцевого бізнесу. Це відбувалося у рамках традиційної зустрічі з підприємцями області. Повідомили в Рівненській обласній державній адміністрації.

Вчора, 14 березня, на зустрічі з бізнесом говорили про підтримку підприємців. Було запрошено представників програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України". Це про нові можливості для підприємців і пряма підтримка проектів урядом США.

Представники USAID готові допомогти бізнесу оформити всі документи, аби сформувати правильну заявку і отримати міжнародні кошти.

Також презентували інвестиційну платформу Advantage Ukraine. На ній зібрано понад 500 інвестпроєктів та можливостей у 10-ти галузях економіки. Зареєструвавшись на платформі за допомогою кількох кліків, кожен потенційний інвестор отримає інформацію про можливості інвестування та вигоди, які матиме від реалізації проекту.

Наразі потрібно писати проекти на рівні бізнесу, громад, громадських організацій. Важливо залучати міжнародні кошти для розвитку різних інституцій. Результат - зміцнення регіонів та України, - підсумував Віталій Коваль.

Читайте також: На Рівненщині сформовано оборонний бюджетНа Рівненщині сформовано оборонний бюджет