Зберігав гранату та наркотики: поліцейські задокументували протиправну діяльність 34-річного жителя Рівненського району. Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

Корпус гранати іноземного зразка, запал до неї, а також поліетиленовий пакет із сухою речовиною рослинного походження оперативники відділення поліції №5 (смт Гоща) виявили під час поверхневої перевірки у наплічнику раніше судимого жителя села Новоставці.

Відомо, що чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинені майнові злочини. Цього разу слідчі розпочали досудове розслідування за фактом незаконного зберігання боєприпасів за частиною 1 статті 263 КК України, - йдеться у повідомлені.

Поліцейським він пояснив, що нібито знайшов гранату в одній із закинутих будівель в обласному центрі. У такий же спосіб, із його слів, "натрапив" і на канабіс.

У рамках кримінального провадження вилучені боєприпас із запалом, а також орієнтовно 30 грамів речовини рослинного походження скеровані на експертизу, за результатами якої прийматиметься процесуальне рішення про повідомлення зловмисникові про підозру, а також про внесення відомостей до ЄРДР за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин.

Читайте також: На Рівненщині у водія в наркотичному сп'янінні виявили зброю (ВІДЕО)