3 пенальті та 4 голи. Верес вдома зустрів полтавську Ворсклу. Це був черговий матч народного клубу на оновленому стадіоні Авангард. Втім, виграти на новій арені рівнянам ще не вдавалося. Зупинити серію домашніх програшів Верес мав у цьому матчі. Коли при нічийному рахнку, червоно-чорні на останніх хвилинах отримали шанс на реалізацію одразу двох "одинадцятиметрових".

Найдраматичніший матч "Вереса" у сезоні. Розпочався він жваво і Ворскла почала домінувати. Підопічні Віктора Скрипника вийшли вперед на 25-й хвилині зусиллями Тауланта Сефері, якому асистував Василь Кравець.

І все б нічого. Але гол було зараховано з порушенням правил – повтор чітко показав, що сфера перед передачею на Сефері залишила межі поля. VAR на матчі не працював.

Практично одразу Верес міг зрівнювати: Пасіч втік у швидку контратаку, віддав на вільного Гайдучика, але той не влучив у порожні ворота. Команди обмінялися моментами, де голкіпери врятували команди від пропущених голів.

Одразу по перерві Верес відігрався - після подачі зі штрафного на дальню стійку, Кравець по іронії долі, зрізав м'яч у власні ворота, оформивши автогол. На 60-й хвилині рівняни вийшли вперед – спрацювала зв'язка Пасіч-Гайдучик.

Згодом Гайдучик мав ще хороший момент, але не зумів перекинути м'яч через голкіпера. І здавалося б Верес набрав обертів та готовий забивати ще, але за 6 хвилин до завершення матчу Кльоц завалив Челядіна у власному штрафному і арбітр призначив пенальті.

Вже у доданий час арбітр призначив ще один пенальті, цього разу у ворота Ворскли. Кльоц не зумів перехитрити Ісенка, однак рятуючи свої ворота від добивання Чеснаков зніс суперника і суддя знову вказав на позначку. Цього разу до м'яча підійшов Вовченко.

Воротар полтавців Павло Ісенко врятував свою команду, двічі поспіль відбивши пенальті. Нічия - 2:2. "Верес" перервав свою серію з п'яти поразок поспіль та піднявся на 11-те місце в УПЛ.

Читайне також: Чемпіонат Рівненської області з волейболу закінчився перемогою НУВГП