Завтра, 13 березня, у Костопільській громаді оголошено День жалоби за загиблим Захисником.

7 березня біля населеного пункту Бахмут Донецької області загинув 30-річний молодший сержант Овдійчук Ян Юрійович під час виконання бойового завдання, пов’язаного з захистом територіальної цілісності та державного суверенітету України, повідомляє Костопільська міська рада.

Народився Ян Овдійчук 11 червня 1992 року в місті Сєвєродонецьку. Ян Овдійчук був учасником АТО, з 2015 по 2016 роки відстоював незалежність України на території Донецької та Луганської областей. Ян Юрійович 23 вересня 2022 року, був призваний на військову службу Рівненським РТЦК та СП. Був командиром відділення керованого мінування військової частини А4638, Герой, вірний військовій присязі, хоробро стояв на захисті рідної землі.

Завтра, 13 березня 2023 року, Костопільська громада проводжатиме полеглого у війні захисника України Яна ОВДІЙЧУКА.

13 березня о 10:00 - в'їзд похоронного кортежу (зі сторони Рівного)

10:30 - чин похорону в соборі святих апостолів Петра і Павла.

По завершенню у храмі чину поховання, відбудеться піша хода до Майдану Шевченка. Поховають Захисника на "Новому" кладовищі поруч з іншими воїнами небесного легіону.

Жителів Костопільської громади просять віддати належну шану та гідно провести в останню дорогу Героя, який поклав своє життя за свободу і незалежність України!

У День жалоби на території громади буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Заборонено вмикати розважальну музику в громадському транспорті, магазинах та закладах харчування.

Вічна пам'ять Герою.

Читайте також:  Під Авдіївкою загинув 22-річний військовослужбовець із Володимиреччини