У Рівному переселенка з Миколаївщини змінила фах і шиє одяг для тварин. Частину зароблених коштів донатить для військових. Жінка все своє свідоме життя шиє. Вдягала людей. Після переїзду у Рівне все змінилось. Тепер створює одяг для чотирилапих.

Щодня Анна працює за швейною машинкою. Сьогодні у роботі над новим замовленням. Комбінезон для собаки майже готовий.

Жінка за професією швачка. З 15 років шиє одяг для людей. Але минулоріч все змінилось. Від життя до фаху. Анна з двома дітьми та домашніми улюбленцями була змушена покинути рідний дім на Миколаївщині (село Лимани).

І далі була довга дорога на Миколаїв, потім Одесу і у Рівне. Чоловік Анни воює. Жінка з двома дітьми собакою та котом мешкають в орендованій квартирі. Призвичаїтись до нового життя у Рівному було складно, ще важче знайти роботу. Допомогла донька, подала ідею шити для тварин.

Сьогодні теж нове замовлення. Рівнянка Тетяна вирішила пошити для своєї "Зосі" комбінезон. Верхній одяг для кожної собаки індивідуальний. Швачка каже, породи дуже різні. Тому ретельно знімає заміри. "Зося" поводиться спокійно.

Розміри записує, залишається обрати тканину.

У середньому один комплект одягу майстриня шиє два дні, вартує він від 400 до 600 гривень. Загалом у її доробку вже більше 20 костюмів для чотирилапих. Це були різні породи собак з індивідуальними побажаннями замовників. Частину зароблених коштів родина віддає для військових.

За роботою Анна відволікається від думок, проте щодня мріє повернутись додому. Їхній будинок на Миколаївщині вцілів. Там залишились і батьки. Сподівається вже влітку опиниться у рідних стінах. З перемогою чекатиме і чоловіка. Впевнена, продовжить шити одяг для тварин і на рідній Миколаївщині.

Читайте також: Які культурні та спортивні заходи можна відвідати впродовж тижня у Костополі