Договір підписали представники Рівненських регіональних відділень асоціації міст України, а також обласних, районних, сільських та селищних рад. За словами чиновників, підписання угоди завершило формування на Рівненщині чіткої та ефективної системи органів місцевого самоврядування, робота якої базуватиметься на тісній співпраці рад усіх рівнів.

Цього разу координаційно-консультативну раду з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради зібралася у Володимирці. Це друге зібрання подібної дорадчої структури, а її членами є голови районних рад, депутати обласної ради та голови селищних громад.

На нараді розглянули питання про співпрацю "Рівне енерго" з органами місцевого самоврядування та якість надання послуг з електропостачання. Також обговорювали стан, перспективи та проблеми створення об'єднання співвласників багатоквартирних будинків та найбільше пожвавлення в залі викликало питання про реалізацію конкурсних проектів в Рівне нській області.

Також на засіданні делегати від місцевого відділення Асоціації районних та обласних рад, Асоціації міст України та Асоціації сільських та селищних рад підписали тристоронню угоди про співпрацю.

У жовтні цього року члени координаційно-консультативної ради з питань місцевого самоврядування запланували зібратися втретє. Місцем проведення наради обрали Березне.