За минулу добу, 7 березня, рятувальники Рівненщини ліквідували 3 пожежі та 3 рази виїжджали для надання допомоги населенню. Про це інформують в головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

Вчора, 7 березня, о 21:31 в с. Зносичі Сарненського р-ну Немовицької територіальної громади в господарстві вогнем знищено неексплуатуючу господарську будівлю (дерев’яна, крита шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 16х6м). Причина та збитки від пожежі встановлюються.

Також пожежа трапилася 7 березня о 23:00 поблизу с. Симонів Рівненського р-ну Гощанської ТГ. Відбулося загоряння побутового сміття на відкритій території площею 50 м2. Причина встановлюється.

8 березня о 00:26 в с. Маринин Рівненського р-ну Соснівської ТГ по вул. Шевченка. В господарстві вогнем знищено покрівлю та перекриття житлового будинку (цегляний, критий шифером по дерев’яній обрешітці.) Причина та збитки від пожежі встановлюються.

Рятувальники Рівненщини повідомляють, що 7 березня вони тричі виїжджали для надання допомоги населенню. О 22:27 в м. Радивилів. Надавали допомогу по деблокуванню з деформованого легкового автомобіля Ford Fusion трьох потерпілих. А також два рази рятувальники виїжджали на замінування об'єктів. Виклики не підтвердилися.

Читайте також: Рівнянам розповіли, як не попасти на гачок шахраїв під час онлайн-шопінгу