Реабілітаційний центр для військовослужбовців. Саме такий амбітний проект ініціював у Рівному міський голова Олександр Третяк. Створюють центр на базі Рівненської міської лікарні №2. Його родзинкою є робот, що ставить людей на ноги. Однак це не єдиний пристрій, який функціонуватиме у закладі. Більше, дивіться далі у сюжеті.

Унікальний для нашої країни реабілітаційний центр для військових працюватиме у Рівному. Його створення ініціював міський голова Олександр Третяк.

Діятиме центр на базі Рівненської міської лікарні №2. Кошти на його створення виділятиме як місто так і благодійні організації різних країн. Наприклад, місія Обітниця Миру вже передала перші чотири мільйони гривень благодійної допомоги для реабілітаційного центру.

Для початку роботи реабілітаційного центру Рівне вже закупило за 29 мільйонів унікальний апарат — Волкбот, який допоможе стати на ноги багатьом військовослужбовцям.

Цей робот на минулому тижні пройшов проміжне сервісне обслуговування і тепер допомагає ставити на ноги пацієнтів.

Як зазначив Олександр Третяк, реабілітаційний центр — це лише частина тих сервісів, які мають злагоджено працювати задля підтримки наших ветеранів.

Передбачається, що повноцінно реабілітаційний центр для військовослужбовців запрацює у 2024 році. 

Читайте також: Об'єдналися заради спільної мети: у Костополі під час благодійного ярмарку зібрали на автомобіль для військових