Олександр Юрійович до останнього подиху захищав рідну землю, свій народ, відстоював незалежність України. Повідомляють в Крупецькій ТГ.

Сумна звістка прийшла у Крупецьку територіальну громаду.

4 березня 2023 року, мужньо захищаючи Україну від рашистів, у с. Іванівське Бахмутського району Донецької області, загинув мешканець с. Хотин - Ферчук Олександр Юрійович.

Народився Олександр Ферчук 31 січня 1973 року в с. Хотин Дубенського району Рівненської області, де і проживав разом із родиною. Навесні був мобілізований до лав ЗСУ. Служив у званні старшого сержанта саперної роти.

У загиблого героя залишились мама, дружина, син та дочка. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Разом з усією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі, - йдеться у повідомленні.

Орієнтовний час прибуття жалобного кортежу із тілом загиблого - сьогодні, 6 березня, о 16.00. Жалобний кортеж прослідує через села Козин, Добривода, Боратин, Гоноратка у с. Хотин.

В Крупецькій ТГ закликають мешканців громади зустріти загиблого героя живим коридором пам’яті.

Про точний час прибуття жалобного  кортежу, а також про проведення чину похорону загиблого Олександра Ферчука буде повідомлено додатково.

Читайте також: У Рівному попрощалися з загиблим захисником Олександром Маліздерським