На Рівненщині попрощалися з шістьома захисниками. Із двома загиблими Героями в Сарненському районі - Сергієм Годунком та Миколою Миськом. У Вараші віддали шану Максиму Пашку. У Боремельській громаді вшанували Володимира Базилюка, а у Млинівській - Романа Чемчука. У Рівному, на майдані, схилили голови у скорботі за Андрієм Нестеруком.

У Вараші провели в останню путь Максима Пашка.

31-річний житель Вараша із перших днів повномасштабного вторгнення вступив до лав 104-ої окремої бригади територіальної оборони.

Солдат загинув 4 березня 2022 року під час виконання бойового завдання у смт Макарів Київської області. Факт загибелі нещодавно встановлено за експертизою ДНК. Поховано Героя на кладовищі у с.Стара Рафалівка.

Жителі Дубровицької громади попрощалися із загиблим Героєм Сергієм Годунком.

Загинув 19 лютого 2023 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Іванівське, внаслідок мінометного обстрілу. . Він був старшим навідником.

Жителі Висоцької громади віддали шану загиблому Герою Миколі Миську.

Мисько Микола народився 1993 року. Проживав у селі Людинь.

Загинув воїн, 20 лютого 2023 року, під час виконання бойового завдання, в с. Червонопопівка Кремінського району Луганської області.

На Дубенщині в останню дорогу провели двох Героїв-захисників.

У Боремельській громаді попрощались із Володимиром Базилюком. Володимир мешкав у селі Малеве, на військову службу був призваний у вересні 2022-го.

Солдат, старший навідник другого мінометного взводу десантно-штурмового батальйону загинув 22 лютого 2023 року в наслідок артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Кремінна на Луганщині.

Поховали воїна на кладовищі у рідному селі. В загиблого залишилися мама, дружина та двоє діток.

На Млинівщині попрощалися з Романом Чемчуком.

На військову службу чоловік був призваний восени минулого року. Він був снайпером.

22 лютого, під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мар’їнка на Донеччині військовослужбовець отримав важкі поранення. Воїн помер 25 лютого 2023 року в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні – рани виявились смертельними.

Вчора з Героєм попрощались у рідному селі Береги. Віддати останню шану прийшли сотні односельців, жителі громади, друзі та побратими полеглого.

Громадськість Рівного провела в останню дорогу 38-річного Андрія Нестерука.

У квітні 2022 року Андрій Нестерук пішов сам у військкомат, хоч досі в армії не служив. В листопаді чоловіка мобілізували. Був санітаром-стрільцем, хотів вивчитися на військового медика.

20 лютого солдат Андрій Нестерук загинув у бою неподалік села Червонопопівка на Луганщині.

Похоронили військового на кладовищі «Нове».

Cвітла пам'ять та шана Героям! 

За інформацією Рівненської ОВА.

Читайте також: На Донеччині загинув військовий з Рівненської області