Жителі Гощанської, Костопільської та Корнинської громад попрощалися з загиблими захисниками. Повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації.

У Гощанській громаді в останню дорогу провели Олександра Зарічнюка із села Пашуки.

Олександр народився 3 квітня 1982 року. Працював будівельником, їздив на заробітки за кордон. У вересні 2022 року був призваний на військову службу. Воював у складі десантно-штурмового батальйону стрілцем. На жаль, 22 лютого під час виконання бойового завдання в районі Новомихайлівки Донецької області військовослужбовець загинув. Захисника провели до місця земного спочинку родина, друзі, жителі Гощанщини. У загиблого залишилися сестри та брат.


Жителі Костопільської громади назавжди попрощалися із загиблим захисником, депутатом Костопільської міської ради Андрієм Корнійчуком.

Андрій народився 4 жовтня 1983 року в Костополі. Разом із дружиною виховували двох доньок. Проходив строкову службу в ЗСУ.

20 лютого гранатометник 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади Андрій Корнійчук, захищаючи країну від російського агресора, загинув поблизу Червонопопівки на Луганщині. Похоронили Героя на «Новому» кладовищі м.Костопіль поруч із іншими Воїнами Небесного Легіону. 


Також в Корнинській громаді земляки гідно, з квітами та державною символікою зустріли траурний кортеж і провели останньою життєвою дорогою захисника Тараса Хільчука з села Корнин. 

Від початку повномаштабного російського вторгнення Тарас не міг бути осторонь подій, 28 лютого 2022 року пішов добровольцем у 14 батальйон міста Рівне, пізніше був переведений у місто Конотоп Сумської області. З грудня 2022 року брав участь у бойових діях у Бахмутському районі Донецької області. За рік служби Тарасу неодноразово вручали грамоти та подяки – за бездоганну службу, значний особистий внесок у захист державного суверенітету і територіальної цілісності української держави.

Був одружений. Наразі їх синочку немає ще 2 рочків.

14 лютого кулеметник стрілецької роти Тарас Хільчук, вірний військовій присязі, героїчно загинув в районі села Іванівське Бахмутського району Донецької області. Похоронили Героя на кладовищі в селі Корнин.

Читайте також: Його знайшли за ДНК: у Вараші в останню путь проведуть загиблого солдата Максима Пашка