У Костопільській громаді 1 березня оголосили днем жалоби. Сьогодні прощаються з Героєм. Захищаючи країну від російського агресора 20 лютого на Луганщині загинув військовий та місцевий депутат Андрій Корнійчук.

 Війна забрала життя військового та депутата Костопільської міської ради Андрія Корнійчука. Він загинув 20 лютого, захищаючи країну від російського агресора на Луганщині. Служив гранатометником 25-ої Січеславської бригади.

Андрій Корнійчук народився у Костополі. Навчався у Рівному на реабілітолога. Разом з дружиною виховував двох доньок. Проходив строкову службу в Збройних силах України. В 2020 році його обрали депутатом Костопільської міської ради.

Андрій Корнійчук запам’ятався костопільчанам як екоактивіст та людина, яка шанувала та любила природу. Саме тому на прощанні немає штучних квітів, бачимо лише багато живих. Рідні переконані, що саме так він хотів би. Окрім цього, Андрій на депутатському рівні боровся за чисте повітря в громаді і безпечне довкілля.

Із Героєм урочисто прощалися у Костополі, на майдані Шевченка, віддавши шану людині, яка заплатила за нашу свободу найвищу ціну - власне життя.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення Костопільська громада втратила 37 воїнів. Їх портрети розмістили на майдані Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному прощатимуться із 38-річним солдатом Андрієм Нестеруком