Трагічна звістка надійшла днями до Боремельської громади - на війні з російськими окупантами загинув земляк Володимир Базилюк.

Житель села Малеве Володимир Базилюк народився 16 жовтня 1986 року.

Володя за першим покликом пішов, аби ми могли стрічати світанки на своїй рідній землі, аби ми могли жити і працювати у вільній і незалежній Україні. Був цілеспрямований, добрим господарником і відмінним сім'янином, - написав голова Боремельської громади Віктор Корінь.

Життя Володимира обірвалося 22 лютого під час виконання військового обов'язку поблизу населеного пункту Кремінна Луганської області.

У героя залишилися мама, дружина, двоє діток (надзвичайно талановиті: донька Каріна -11 рочків, та син Артурчик-8 рочків).

Володя був тим, кого можна було ставити в приклад. Він один із тих, хоробрих, хто кує Перемогу... - згадує голова Боремельської громади Віктор Корінь.

Сьогодні, 1 березня, орієнтовно о 14 годині кортеж з тілом воїна прибуде в с.Малеве, повідомили на сторінці Бремельської громади у ФБ.

Місцевих жителів просять зустріти Героя живим коридором (з прапорами України, квітами, гілочками ялини) за маршрутом: Рівне-Демидівка-Набережне-Золочівка-Пашева-Малеве.

Церемонія прощання та чин похорону відбудеться завтра, 2 березня, о 12 годині біля будинку Володимира в с.Малеве.

У зв’язку з трагедією 01 і 02 березня оголошується траур по всій громаді.

Вічна пам'ять та слава Герою!