Юнак із Рівненщини став одним із наймолодших підприємців, які зуміли отримати гроші від держави на втілення бізнес-ідеї. Повідомляє очільник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Віталію Мусієвичу виповнилося 19 років. З минулого року він підприємець.

Насправді, така ідея в мене була й раніше. Я працював над її реалізацією. А потім на телеграм-каналі начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля побачив інформацію, про можливість виграти грант від держави на розвиток власної справи. Підготував необхідні документи та подав онлайн-заявку через портал «Дія», - ділиться спогадами хлопець.

Молодий підприємець зізнається, що виграти хотілося, але особливих сподівань на це не покладав. Тож, коли отримав повідомлення, що мікрогрант схвалено, був в захваті.

Віталій Мусієвич відкрив цех із металообробки у Клевані. Назвав підприємство «Металіст». А 250 тисяч грантових коштів від держави спрямував на закупівлю сировини, необхідного обладнання, а також працевлаштував двох спеціалістів. До речі, серед тих, кого найняв Віталій, є переселенець.

Я шукав газозварювальників. В результаті знайшов майстрів із золотими руками. Як виявилося, один із них переїхав на Рівненщину із Бахмута. Це справді фахівець із фахівців, - переконує хлопець.

Сьогодні на підприємстві займаються виготовленням широкого асортименту продукції. Це металоконструкції для меблів, воріт, навісів, для каркасних споруд.

Читайте також: Місто, яке обов'язково відродиться: У Рівному відкрили виставку малюнків дітей-маріупольців