Цього разу відзначилося Дубно. На традиційному місцевому святі "З народної криниці" представили 66 короваїв. Досягнення зафіксували представники книги рекордів України. Дубенчани пообіцяли: якщо їхній рекорд не поб'ють, наступного року вони перевершать власний.

Урочистою ходою представників усіх сільських рад Дубенського району розпочалося свято. Селам сьогодні є що показати і чим гордитися запевняє голова районної адміністрації Данило Корилкевич.

Але не лише дубенчани демонстрували свою творчість глядачам. На свято завітали колективи з Млинівщини, Радивилівщини, Демидівщини та, навіть, Кременеччини.

Після урочистого відкриття основні події перемістилися до торгових рядів, де кожна сільська рада демонструвала особливості традиційної кухні. На страви можна не лише подивитися, але й спробувати.

Тим часом спеціальна комісія складена з представників районної влади, укрспоживспілки та експертів оцінювала страви. В номінації "Українська кухня" перемогло Молодаво. А на закінчення свята, на головній сцені райцентру виступили місцеві народні колективи. Спеціальним гостем свята став гурт "Гайдамаки".