Плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, в'яжуть шкарпетки та готують їсти. І при цьому ще й доглядають за малюками. Все це роблять працівники дитячого садочка у селищі Соснове, Рівненського району. Жінки стараються для військових. Вмотивовані, кажуть, все заради спільної перемоги.

Ось так під музику, нещодавно, навіть попри відключення світла, допомагають нашим військовим жителі селища Соснове. З початку війни вони відправили на фронт більше сотні відер голубців, вареників, домашню консервацію та солодощі. Підкріплюють ці посилки дитячими малюнками.

Кухню дитячого садка, коли немає дітей, працівники використовують як майданчик для виготовлення різноманітних смаколиків бійцям. Продукти беруть як власні так і від місцевих жителів.

Працюють в такому темпі вже рік.

Активно допомагає відправляти готову продукцію нашим захисникам місцева жителька Жанна. Жінка розповідає, має зв'язок з військовими оскільки її син теж воює. Допомагати разом з усією громадою селища, намагається у тих точках де ідуть запеклі бої.

Так до волонтерів Соснового підключилися і благодійники з навколишніх сіл. Попри це потреби військових на фронті не зменшуються і сьогодні.

Наразі у селищі розпочали збирати кошти на автомобіль військовому односельчанину, який разом із побратимами воює на Сході нашої країни. Тож усіх хто має таку можливість просять долучитися до придбання автівки для ЗСУ. 

 Читайте також: Скандальна громада передала 10 авто на ЗСУ