Їй погіршало після операції. Рідні кажуть, черговий лікар невчасно надав їй допомогу. Натомість медик запевняє, рятував у цей час іншого пацієнта. На чиєму боці правда і хто винен у смерті матері двох дітей, з'ясовує суд.

Це лікар, який оперував Наталію Лукащик. Каже, до завершення свого робочого дня спостерігав за пацієнткою і жодних ознак погіршення її самопочуття не бачив.

Лікар каже, врятувати пацієнтку була можливість.

Медсестра, яка була біля прооперованої Наталії каже, до пацієнтки, якій раптово погіршало, прийшов інтерн.

Після чергового дзвінка, лікар-анестезіолог таки прийшов до пацієнтки. Провів інтубацію. Але у жінки сталася клінічна смерть і за 13 днів не приходячи до тями, вона померла. Олександр Бучак пояснює, не зміг відразу прийти до Наталії Лукащик бо у той час займався іншим пацієнтом, який також потребував його допомоги. Лікар-анестезіолог, який спостерігав за пацієнткою у той фатальний день до завершення свого робочого дня, каже, уся допомога, яка надається хворим фіксується в історію їх хвороби.

Про подібні записи, які б підтверджували слова Олександра Бучака, ні він, ні його адвокат, захиснику потерпілих не повідомляли. Натомість, адвокат потерпілих має роздруківку телефонних дзвінків анестезіолога, які демонструють, що в той час коли Наталії Лукащик ставало дедалі гірше лікар розмовляв по телефону. Що насправді робив Олександр Бучак і має встановити суд. Якщо провину лікаря у неналежному виконанні своїх обов'язків доведуть, загрожує йому позбавлення права займатися певною діяльністю упродовж 5 років або ж 2 роки за гратами.

 Читайте також: Сусід застрелив кота у Рівному: поліція відкрила кримінальне провадження