Тарас Степчук загинув 17 лютого в районі Бахмута на Донеччині, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України під час війни росії проти України.

Прощання з Героєм відбудеться 23 лютого (четвер) : 12:00 – прощання із загиблим в його домівці. 12:30 – відбудеться чин похорону за загиблим Героєм у соборі святих апостолів Петра і Павла. По завершенню у храмі чину поховання, відбудеться піша хода до Майдану Шевченка. Поховають Степчука Тараса на «Новому» кладовищі м.Костопіль поруч з іншими Воїнами Небесного Легіону.

Просимо всіх жителів Костопільської громади доєднатися до вшанування пам'яті Героя, - зазначили в Костопільській міській раді.

На знак скорботи за загиблим у День жалоби на території громади буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Нагадуємо, що заборонено вмикати розважальну музику в громадському транспорті, магазинах та закладах харчування. Вічна пам’ять Захиснику України!

Читайте також: У бою на Луганщині загинув житель Березнівської громади