Після розголосу, відмовилась від авто. Голова громади на Дубенщині придбала за бюджетні кошти елітний легковик за мільйон гривень. Про це ми вже розповідали у попередніх сюжетах. Дана ситуація обурила місцевих жителів. Після скандалу, керівниця Вербської громади, вирішила розірвати угоду про купівлю автомобіля за мільйон.

Жителі 5-тисячної громади на Дубенщині обурені скандалом навколо їхньої селищної голови, яка вирішила придбати елітне авто за майже мільйон гривень. На думку, місцевих ці гроші варто направити хоча б на дороги.

Старою бруківкою та суцільною багнюкою Руслан щодня їздить на роботу. Обурений, що голова їхньої громади вирішила за бюджетні кошти взяти собі автомобіль за мільйон.

У торгах на «Прозоро» сільрада вказала, що авто має бути нове, з салону та відповідати пів сотні пунктам комплектації. Тож звідси випливла і фінальна вартість. Згідно з даними «Прозорро» з початку повномасштабної війни саме машина для Вербської громади стала найдорожчою з проданих на Рівненщині. Що викликало хвилю обурення серед місцевих жителів.

Через резонанс за справу взялися і правоохоронці. Чи законні торги.

Однак, як бачимо, під сільською радою нового легковика немає. Голова Каміла Котвінська пояснює: торги пройшли, договір підписаний. Та от процедура покупки ще не завершена. Нині у службових справах голова громади каже їздить власним автомобілем, якому понад 10 років.

Саме через це, каже - потрібне нове авто. Запевняє - з Польщі особисто пригнала понад 10 машин для ЗСУ. Та тепер - через скандал - залишиться без службового автомобіля.

А мільйон гривень на найближчій сесії сільрада обіцяє перенаправити на військові частини, де служать жителі громади.

Читайте також: Рівненщина - в трійці лідерів серед регіонів України за програмами мікрогрантів