Модний одяг та взуття допомагають у самовираженні та додають впевненості. Кросівки вже давно стали одним з головних атрибутів не лише спортивного стилю, а й повсякденного гардеробу. Сьогодні вони стильно взаємодіють з костюмами, сукнями та джинсами.

Завдяки тому, що компанія досягла балансу між якістю, трендами та комфортом, ви зможете купити кросівки Нью Беланс, які поєднують у собі всі важливі аспекти при виборі. На офіційному сайті є можливість детально ознайомитися з асортиментом та дізнатися про сучасні інновації, які використовуються для виготовлення екіпірування.

Чому саме NB?

На початку свого існування компанія спеціалізувалася на виготовлені ортопедичного приладдя. Першим продуктом була гнучка опора для арки, що забезпечувала баланс і зручність. Після того, як фірма зарекомендувала себе як нішовий бренд, ними зацікавилися бейсболісти та атлети, які були у пошуку спеціального взуття. Лише у 1960 році вони випустили перші бігові Trackster, які викликали ажіотаж серед атлетичних команд американських університетів та коледжів завдяки сарафанному радіо. Тепер фірма є однією з найбільших виробників спортивних товарів та не поступається місцем конкурентам, більше того — вони мають запатентовані технології, стабільний ріст продажів та фабрики у США та Європі.

Пара на кожен день

Не дивлячись на те, що фірма є спортивною, в наявності різноманітні моделі на кожен день. Нова унісекс модель 9060, натхненна естетикою 2000-х з натяком на її попередників 990, додасть легкості та впевненості з кожним кроком. Для відчуття видимого руху використовуються стабілізатори поперечної стійкості, а підошва ABZORB покращує амортизацію і витримує тиск та ударні навантаження. Тим, хто полюбляє класику, слід звернути увагу на легендарні 574 та 373, які представлені, як у базових, так і у яскравих відтінках. 

Спортивні моделі

Завдяки тому, що лейбл піклується про ваші ноги та ефективність тренування, ви зможете побачити у каталозі взуття для різного призначення. Наприклад, для пересічної місцевості, що допоможе подолати складні дистанції без травматичних наслідків, та моделі для асфальтного покриття, які надають легкість та м’якість під час бігу. 

Купити кросівки онлайн

Відвідайте офіційний сайт New Balance в Україні та обирайте свою ідеальну пару, яка стане незамінним компаньйоном під час тренування, прогулянки або відпочинку. На сторінці магазину ви знайдете зручну таблицю розмірів, а також фото з усіх ракурсів. Замовляйте швидку доставку та носіть із задоволенням, а головне без шкоди здоров’ю.