Учора, 19 лютого, о 16:30 працівники сектору реагування патрульної поліції Вараського РВП у мікрорайоні Перемоги райцентру зупинили автомобіль марки «Opel Vectra» під керуванням 38-річного місцевого жителя. У водія були явні ознаки алкогольного сп'яніння, що і підтвердив огляд на стан сп’яніння: 2,7 проміле. За непритягнення до відповідальності останній запропонував поліцейським неправомірну вигоду в сумі 500 євро. Протиправні дії порушника зафіксувала нагрудна камера поліцейських.

Крім того, близько 21:30 працівники патрульної поліції в селі Головниця, колишнього Корецького району, зупинили 27-річну жительку Житомирщини, водійку скутера марки «Ventus», яка порушила правила дорожнього руху. Під час спілкування у керманички двоколісного поліцейські виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Втім, жінка не хотіла нести адмінвідповідальності — поклала патрульному у кишеню 1000 гривень.

Слідчо-оперативні групи Вараського РВП та ВП №7 (м. Корець) Рівненського РУП за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі задокументували кримінальні правопорушення, а грошові кошти вилучили. Також на обох керманичів складені адміністративні протоколи за частиною 1 статті 130 КУпАП.

Загалом із 10 по 16 лютого працівники територіальних підрозділів поліції Рівненщини склали 65 протоколів за керування у стані сп’яніння.

Вкотре наголошуємо, алкоголь і керування напідпитку — несумісні.

За інформацією ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: Суд ухвалив вирок водію, який на Кореччині збив людину і втік з місця ДТП