Із Рівненщини на Сумщину у місто Тростянець доставили майже 6 тисяч коробок піци.

 Про це повідомив Гощанський селищний голова Микола Панчук.

Також під час поїздки він відвідав кілька закладів соціальної сфери та розповів про них, зокрема про Тростянецьку міську лікарню.

Чотири роки тому медзаклад перейшов у підпорядкування Тростянецької міської ради. Процес відбувся на взаємовигідних умовах як для місцевої влади, так і для медиків і найголовніше мешканцям громади.

Влада декларувала максимальну підтримку і сприяння в розвитку потенціалу лікарні, медики – якісні послуги і жодних хабарів. Усе чесно і прозоро.

"З того часу в лікарні розпочалися комплексні позитивні зміни, про які раніше не мріяли ні медики, ні пацієнти. Капітальні та потокові ремонти структурних підрозділів, стаціонарних відділень і кабінетів, закупівля сучасного новітнього медичного обладнання та приладів. Усе це безпосередньо позначилось на якості медичних послуг і умовах перебування хворих.У результаті максимальну користь від прозорих партнерських стосунків між владою і медиками отримали не лише мешканці Тростянця. Сюди їдуть лікуватися люди навіть з віддалених сіл і міст", - йдеться в повідомленнію

Читайте також: Сапери з Рівненщини розміновують деокуповані території Херсонської області