Підозрілий чоловік у парковій зоні поблизу перехрестя вулиць Чорновола та Басівкутської учора, 15 лютого, привернув увагу екіпажу роти поліції особливого призначення, які патрулювали територію обласного центру.

Під час поверхневого огляду в 20-річного жителя села Нова Українка Рівненського району поліцейські виявили три згортки з кристолоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на психотропну.

Крім того, під час спілкування молодик зізнався, що здійснював збут наркотичних засобів шляхом розміщення закладок. Зокрема, під час огляду місця події слідчо-оперативна група вилучила ще 20 доз, які він встиг розкласти, та мобільний телефон. Зловмисник пояснив, що замовив заборонені в обігу речовини через один із телеграм-каналів.

Слідчі Рівненського РУП за фактом збуту наркотичних засобів розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Вилучене скеровано на дослідження.

У рамках досудового розслідування поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: Дубенчанина піймали на продажі гранати (ФОТО)