Вперше за довгий час обвинувачена у резонансному вбивстві особисто прийшла на судове засідання. Мова йде про Тетяну Літвінову, яку підозрюють у вбивстві свого чоловіка, відомого у Рівному перукаря Сергія Літвінова. Жінка позбавила життя свого чоловіка у 2017 році. З того часу до кінця 2022 року перебувала в СІЗО. Нещодавно її відпустили під цілодобовий домашній арешт. Сьогодні, 26 лютого, відбулося чергове засідання у справі, на якому Літвінова була присутня особисто, а не через відеозв'язок.

Вперше за декілька років Тетяна Літвінова особисто прийшла на судове засідання. Адже упродовж шести років навіть через відеозв`язок вона була не частим гостем у суді. Хоча є головною підозрюваною у вбивстві свого чоловіка.

Вбивство відомого Рівненського перукаря Сергія Літвінова ще в лютому 2017 року.

До грудня 2022 року вона перебувала в СІЗО. Там встигла народити двох дітей. Одній з яких нещодавно уже виповнилося 3 роки.

Додамо, що Тетяна Літвінова на момент вбивства уже мала двох дітей півтора та трирічного віку.

Наприкінці грудня 2022 року суд її випустив під цілодобовий домашній арешт. Тепер жінка мешкає в одній із рівненських багатоповерхівок. Однак з журналістами розмовляти відмовляється.

Сьогодні ж підозрювана нарешті з'явилася у суді. Однак засідання по резонансній справі вкотре перенесли. Адже на слухання на якому необхідно було допитати свідків події, їх забули запросити.

Варто зазначити, що справа у суді триває вже 6 років, але свідків досі не допитали. Щодо Тетяни Літвінової жодних коментарів по справі вона не дає.

В рамках статті: їй загрожує від семи до п'ятнадцяти років в'язниці. У СІЗО вона уже відсиділа близько 6 років та підпадає під закон Савченко, який рахує рік за два. Тобто, фактично, жінка, після почутого вироку, може й не потрапити за грати.

Читайте також: Як поліція Рівненщини розслідує резонансні справи на чолі з новим керівником? (ВІДЕО)