Хвороби знову прогресують. Попри відносно теплу зиму, в останні тижні на Рівненщині фіксують зростання кількості хворих на грип, ГРЗ та коронавірус. У черговому випуску програми "Ну що там у вас" порівняємо ситуацію із захворюваністю на Рівненщині та Буковині. Про ситуацію у Чернівецькій області розповість наша колега Діана Пожар, ведуча радіо Сі4 (м.Чернівці).

Якщо говорити про Рівненську область, то тут вже другий тиждень поспіль зростає кількість хворих на грип та ГРЗ. За останні сім днів захворіли 6776 людей, що на 20% більше від попереднього тижня. Більше половини з них - це діти. 86 пацієнтів потребували госпіталізації. Разом з тим, люди продовжують вакцинуватися, зокрема від грипу щеплення зробили 8 тисяч жителів Рівненщини.

А от щодо коронавірусу, знову ж на Рівненщині реєструють зростання кількості підтверджених випадків - 377 осіб за попередній тиждень, що становить майже на 46% більше, ніж за попередній період. Позитивний тест на коронавірус, зокрема, і у 42 дітей, віком до 17 років. А у Рівненському та Сарненському районах зареєстровано чотири летальних випадки із підтвердженим діагнозом COVID-19.А от вакцинувалися від проти коронавірусної хвороби 977 жителів Рівненської області. 

 Читайте також: Ну що там у вас: Як жителі Рівного та Чернівців обмінюють старі лампочки на енергозберігаючі