Власник недобудови із необачності забув зачинити двері, чим і скористався односелець: 36-річний житель села Сатиїв виніс електроінструменти та кабель.

Повідомлення про крадіжку перфоратора, болгарки, 50 метрів кабелю, вчинену впродовж трьох останніх тижнів, надійшло на спецлінію 102 учора, 13 лютого, від 49-річної місцевої жительки. До того ж чоловіка із підозрілим «вантажем», який прямував від недобудови, бачили сусіди.

Слідчо-оперативна група Дубенського РВП за результатами огляду місця події і проведених першочергових слідчих дій встановили, що до злочину причетний 36-річний односельчанин. За місцем його проживання вилучили крадене.

У рамках кримінального провадження за фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі Дубенського РВП призначили товарознавчу експертизу. За її результатами вирішуватиметься питання про повідомлення 36-річному чоловікові про підозру. У скоєному він розкаюється і зізнається, що змушений був піти на такий крок через безгрошів’я, поповнивши власний бюджет за чужий рахунок.

Відомо, що чоловік вже неодноразово притягувався до адмінвідповідальності за розпивання алкоголю у громадських місцях. Тепер же йому може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляють в ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: На Сарненщині поліцейські вилучили 10 кубів незаконної лісопродукції