14 лютого о 13:57 на спецлінію "101" надійшло повідомлення, що у м. Здолбунів, на місцевому озері, під лід провалилася людина та негайно потребує допомоги.

На місце виклику було направлено черговий караул рятувальників 18-ї державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце події, бійці ДСНС побачили орієнтовно за 35 метрів від берега чоловіка, що був по пояс у воді та з усіх сил тримався за санчата. Рятувальники негайно розпочали оперативні дії, аби якомога швидше дістати із крижаної води потерпілого.

За допомогою надувного човна та рятувальної мотузки надзвичайники витягнули на берег громадянина 1975 року народження та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Рятувальники вкотре звертаються до громадян із проханням не виходити на тонку кригу, адже необдумана поведінка несе пряму загрозу життю. В разі ж нещасного випадку негайно телефонуйте за номером «101».

Про це повідомляють в ГУ ДСНС в Рівненській області.

Читайте також: Діти ковзались на льоду, який провалився: на Сарненщині поліцейські притягнули батьків до адмінвідповідальності