adidas з'явився на ринку близько 70 років тому. Все почалося з виготовлення тапочок та взуття для спортсменів-інвалідів. Двоє братів із Німеччини заснували невеликий бізнес, який надалі очолював лише один із них — Адольф Дасслер. Після того, як марка почала робити кросівки для місцевих спортклубів, кількість покупців значно збільшилася. З того часу справи пішли вгору і фірма вийшла на світовий рівень.

 Майже через 70 років існування бренд актуальний як ніколи, оскільки має величезний асортимент та колаборації з такими впливовими законодавцями смаку, як Каньє Вест та Фаррелл Вільямс.

Давайте дізнаємося трохи більше цікавого про компанію і закохаємося заново. На офіційному сайті інтернет-магазину adidas.ua представлений величезний асортимент та безліч приємних функцій.

Найпопулярніші снікери адідас "Stan Smith" спочатку призначалися, щоб бути названими на честь Роберта Хайле, культової французького тенісиста, але були перейменовані для Стенлі Сміта.

Superstar стали першою баскетбольною парою з низьким силуетом та шкіряним верхом. А на початку 90-х вони стали дуже популярними серед скейтбордистів.

adidas: все, що вам потрібно на занятті

адідас був тим, хто впровадив мікрочіп у дизайн своїх кросівок. Micropacer оснащений комп'ютерним дисплеєм, який дозволяє спортсменам, серед іншого, перевіряти кількість витрачених калорій та свій темп.

Марка часто асоціюється з інноваціями та найкращими розробками у сфері екіпірування, і зовсім не дарма. У поточній колекції представлені товари практично для всіх видів спорту, а перша модель була зроблена спеціально для легкої атлетики.

Цікаво, що смужки на взутті, які, ймовірно, є найбільш відомою частиною конструкції, спочатку були розміщені на кросівках з міркувань стабільності, а не дизайну.

Деякі з найважливіших колаборацій часто пов'язані з фігурами з хіп-хопу. Лейбл випустив кросівки під брендом Kanye YEEZY, рекламні ролики Pharrell Williams, Pusha-T та Missy Elliott. Важливість компанії в хіп-хопі походить від середини 80-х років, коли Run-DMC полюбив костюми та кеди Суперстар з черепашками.

На офіційному сайті adidas представлено різноманітність продукції для маси різновидів тренувань: йога, теніс, плавання, баскетбол, футбол, біг, пілатес та багато іншого. Платформа дозволяє оформити замовлення за лічені хвилини, передплатити розсилку з найсвіжішими новинами, отримати знижку на наступні придбання. Вдалих покупок!