Проєкт ініціює Дубенська організація Товариства Червоного Хреста України , а перукарські послуги надаватиме вимушена переселенка.

Пані Людмила за професією – перукар. Втікаючи від війни, жінка разом із дітьми приїхала на Дубенщину із Донеччини. Звертаючись за допомогою до Дубенської організації ТЧХУ, жінка дізналась про проєкт по відкриттю соціальної перукарні. Відразу запропонувала свою кандидатуру, аби працювати та приносити користь іншим.

Авторка проєкту – спеціаліст з розвитку організації Дубенської організації Товариства Червоного Хреста України Анастасія Марців-Зич розповідає, що відкрити соціальну перукарню вирішили не випадково.

Я спілкувалася з людьми, які приходять до нас за допомогою, й зрозуміла, що такий соціальний заклад у Дубні просто необхідний. – каже жінка. – Втілити грантовий проєк «Створення соціальної перукарні та облаштування куточку для ремонту одягу» вдалось завдяки програмі «BraVo – розвиток організацій Товариства Червоного Хреста», що фінансується Німецьким Червоним Хрестом. На закупівлю необхідного обладнання, меблів та інструментів було виділено понад 147 тис. грн.

Послуга надаватиметься одноразово безкоштовно внутрішньо переміщеним особам, самотнім людям похилого віку, багатодітним сім’ям, де виховується п’ять і більше дітей, людям з інвалідністю (1 і 2 групи), дітям сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування. При повторному зверненні – за мінімальний благодійний внесок.

Соціальна перукарня знаходиться за адресою: м. Дубно, вул. Т.Бульби, 6.

Попередній запис: 0975616331

За матеріалами сайту Інформаційний Портал Міста Дубно.

Читайте також: «День дружби» для ліцеїстів влаштував поліцейський офіцер громади на Дубенщині