Нині Народний клуб знаходиться у Туреччині на тренувальних зборах. Там команда має провести 6 матчів, один з них, проти Чемпіона Вірменії, Верес вже зіграв. Які результати, дивіться далі.

Рівненський Верес вже тиждень тренується у Туреччині і нарешті прийшов час спарингів. Першим суперником рівнян став Чемпіон Вірменії - Пюнік.

Вже на початку гри Верес вийшов уперед. Кутовий з правого флангу завершився рикошетом і м'яч влетів у сітку воріт Пюніка. Втім, турецький арбітр чомусь вирішив гол не зараховувати.

У другому таймі на полі повністю домінував Верес. При тому, що для Пюніка збори розпочалися значно раніше і команда вже провела цілу серію спарингів.

На 71-й хвилині турецький арбітр "вкрав" у Вереса другий гол. Геннадій Пасіч виконав сольний рейд лівим флангом і викотив у центр під удар Віталію Дахновському. Той у момент передачі партнера навіть не встиг вбігти у штрафний майданчик і дав метрів п'ять фори захиснику Пюніка. Втім, боковий вирішив, що тут краще підняти прапорець.

Ще за три хвилини Верес забив втретє. Геннадій Пасіч поборовся за м'яч у центрі поля, обігрався з Миколою Гайдучиком, пробіг ще метрів десять і пробив без шансів для воротаря. Боковий арбітр знову намагався гол скасувати. Але головний цього разу на такі провокації не піддався - 1:0.

До фінального свистка Верес міг забити ще. Однак рахунок зилишився 1:0 на користь рівнян. Вже 7-го лютого Верес розпочне виступ на Winter Cup. Рівняни зіграють з естонською Левадією.

 Читайте також: Рівняни здобули медалі на чемпіонаті України з самбо