Люди багато років торгували вздовж дороги, облаштували там собі торгові точки. У місті дану дорогу вирішили зробити проїзною, а торговців переселити на територію ринку. Але нові умови підприємців не влаштовують. Чому, дізнавалась Тетяна Петрина.

Це торговці одного з ринків у Вараші. Люди обурені бо тепер їм ніде торгувати. Багато років поспіль продавали свій крам на облаштованих місцях, поблизу ринку. Зараз за цю ділянку між міською владою та продавцями розпочались справжні баталії.

На заміну проїзній частині, людям запропонували працювати безпосередньо на території ринку, та умови там підприємців не задовільнили.

Для людей, які все життя тут працюють не зрозуміло, чому саме у військовий час влада взялась за це, припускають, що ділянку хочуть використати у особистих інтересах.

Директор ринку торговців підтримує. Впевнений, місто хоче забрати дану земельну ділянку.

Такі припущення підприємців представник міської ради Володимир Гребьонкін назвав безпідставними, говорить ділянка не передбачає ніяких торгових зон.

Каже, місця на ринку вистачить для всіх торговців. Щоправда контролер ринку каже, він поділений на промислові та продуктові зони. Тому змішувати товари не зможуть.

Такі дії влади не влаштовують і деяких мешканців Вараша. Ті, з ким вдалось поспілкуватись, змінами не задоволені.

І поки влада і керівництво ринку вирішуватимуть всі організаційні питання, підприємці лишаються заручниками ситуації. Кажуть, будуть торгувати і далі, щоправда - де, не знають. Кажуть, залишати людей без заробітку у час війни, як мінімум не справедливо.

 Читайте також: У березні на Рівненщині розпочнеться сертифікація вчителів