На базі КЗ «Денний центр соціально-психологічної допомоги» розпочала роботу мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від насильства. Тепер психолог та фахівець соціальної роботи зможуть приїхати безпосередньо до місця проживання або перебування постраждалої особи від насильства.

Як розповіла директорка КЗ «Денний центр соціально-психологічної допомоги» Олена Бобровська, бригада соціально-психологічної допомоги реагує на повідомлення про випадки насильства і проводить кризове і екстрене втручання. Також надають психологічну допомогу особам, які постраждали, інформують їх про наявні медичні, юридичні послуги та про можливість поселення в безпечне місце.

- Після надання психологічної допомоги ми запрошуємо у Денний центр соціально-психологічної допомоги на подальшу тривалу соціальну-психологічну допомогу для подолання наслідків насильства, - додала Олена Бобровська.

Окрім цього, допомогу та консультації фахівців можна отримати безпосередньо в Центрі за адресою:

м. Рівне, Червонія Василя, 29.

А для того, щоб викликати команду фахівців за місцем проживання або перебування постраждалої особи чи отримати коротку консультацію та інформаційну підтримку варто зателефонувати за номером +38 095 033 20 09.

Зауважимо, що фахівці мобільної бригади приймають та опрацьовують виклики з понеділка по п'ятницю з 8.00-19.00.

В суботу та неділю з 10.00-17.00.

За інформацією Рівненської обласної ради. 

Читайте також: Рівненська обласна лікарня отримала сучасний автомобіль швидкої допомоги із США