«Енергоефективність, безпека та війна", на ці теми говорили на семінарі у Рівному. Його провело керівництво Рівненської ОВА для голів ОСББ. Все для того, аби розвивати програми підтримки для багатоповерхівок в регіоні та навчити мешканців, як діяти в небезпечних ситуаціях в умовах війни. Деталі далі у сюжеті.

Програми енергоефективності та безпека у багатоповерхівках. Про це сьогодні розповідали на форумі головам ОСББ міста. У Рівненській ОВА запевняють, лише за час війни в області утворено 39 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Загалом на Рівненщині один із найвищих показників по Україні – понад 41% житлових будинків обслуговують ОСББ.

Не менш важливою є і тема безпеки в багатоквартирних будинках в умовах війни. Про це на зустрічі розповідали працівники ДСНС. Зокрема і про встановлення генераторів у будинках. Не оминули і трагедію у Дніпрі. Рятувальники кажуть, голови ОСББ як ніхто повинні знати алгоритм дій у різних ситуаціях.

В раді голів ОСББ впевнені, такі семінари є корисними у теперішній час. Найбільше проблем зараз є з відсутністю і аварійними відключеннями електроенергії, розповідає Галина Похильчук.

У Рівненській ОВА наголосили, нині українці воюють на різних фронтах. Основний – це військовий, але не менш важливий – економічний та енергетичний.

Читайте також: На Дубенщині комунальні підприємства запроваджують шеринг документів Дія.QR