Це не геройство, для еменесників це щоденна робота. Як тренуються вони для того аби щодня рятувати чиєсь життя перевіряли їх керівники на обласних командних змаганнях між ланками газодимозахисної служби серед пожежно рятувальних підрозділів.

Виконання національного гімну під дощем. Це завершення змагань, вже після нагородження переможців. А передували цьому довгі та важкі години роботи та змагань, аби визначити які рятувальні частини на Рівне нщині найкращі. Основною метою цього заходу є підвищення оперативної готовності та вдосконалення професійної майстерності особового складу та перевірка якості організації газодимозахисної служби.

Перевірити та подивитись на якість професійної підготовки пожежників приїхали і чиновники з міністерства.

А поки керівництво та чиновники дивились за ходом змагань рятувальники виконували свою справу, тобто рятували людей.

У змаганнях взяло участь двадцять дві команди зі всієї області. Незважаючи на втому та деякі помилки при виконанні вправ учасники задоволені, адже мають можливість поспілкуватися з колегами-пожежниками з інших районів області.

А перемогу в змаганнях здобула команда Рівне нського міського відділу пожежної частини номер два. Як повідомив Заступник начальника відділу, підполковник служби цивільного захисту Сергій Павловський з таким результатом команда переможниця могла б претендувати на перемогу не лише в області, а й в Україні.