Чоловіка, який у Рівному намагався поцупити дитячі памперси, затримали перехожі. Подія сталася вчора, 24 січня, близько 13:30 на вулиці Гетьмана Сагайдачного.

Поліцейські встановили, що 32-річний рівнянин шляхом вільного доступу здійснив крадіжку підгузків із магазину, але на вулиці був затриманий небайдужими громадянами.

Один із них почав поводити себе зухвало: перебуваючи у громадському місці він шарпав «затриманого» за одяг, нецензурно висловлювався на його адресу та наносив чоловікові тілесні ушкодження. Очевидець зафільмував усе це та виклав в інтернет: правоохоронці виявили відео під час моніторингу та задокументували.

Відомо, що 32-річний чоловік уже потрапляв у поле зору поліцейських за вчинені майнові злочини. Він пояснив, що хотів викрасти підгузки для своєї малолітньої дитини.

За фактом замаху на вчинення таємного викрадення чужого майна, скоєного в умовах воєнного стану, слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 15 частини 4 статті 185 КК України.

Крім того, дізнавачі Рівненського РУП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 КК України за фактом хуліганських дій, вчинених 39-річним жителем обласного центру.

Досудове розслідування триває у обох кримінальних провадженнях. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру.

Про це повідомляють в ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: Шахраї виманили у жительок Рівненщини понад 100 тисяч гривень