Упродовж минулого року жителям Рівненщини виплатили понад 3 млрд 107 млн грн допомоги. Про це розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та додав, що грошовою підтримкою від держави скористалися майже 104 тисячі осіб.

«Попри значні витрати на підтримку армії, держава продовжує піклуватися про соціально незахищені категорії громадян та виконувати свої соціальні зобов'язання. Найбільша кількість отримувачів допомоги при народженні дитини – понад 30,2 тисячі осіб. Крім того, торік на Рівненщині понад 73,7 тисячі переселенців отримали виплати на проживання», - сказав очільник області.

Віталій Коваль також зазначив, що соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю нарахували для 16 тисяч жителів області. Понад 15 тисяч осіб також отримують виплати дітям, які виховуються у багатодітних сім'ях. Ще 13,6 тисячі - державна соціальна допомога малозабезпеченим сім'ям. Щомісячну компенсацію працездатній особі, яка доглядає за інвалідом І групи (а також за особою, яка досягла 80-річного віку), виплачують для майже 11 тисяч мешканців нашого регіону. 

Про це інформує пресслужба Рівненської ОВА.

Читайте також: Дубенські школярі виготовляють енергетичні батончики та окопні свічки для ЗСУ (ФОТО)