22 січня в останню дорогу провели Миколу Сірука та Дмитра Єфіменка. Нашим захисникам було 25 та 38 років. Вони віддали життя, за те, аби Україна була вільною та незалежною.

День Соборності України у Рівному пройшов у жалобі. На майдані Незалежності рівняни провели в останню дорогу двох наших захисників - Миколу Сірука та Дмитра Єфіменка. Вони обоє не вагаючись стали на захист своєї держави, аби та залишалась суверенною.

Микола Сірук народився у Рівному. Проходив службу у Кропивницькому. Потому працював за кордоном. Після нападу рашистів повернувся додому. Дуже хотів потрапити в АЗОВ. Микола відчував себе на своєму місці, мужньо виконував свій обов'язок захисника України. Повертаючись з бойового завдання, потрапив під обстріл. Вже у лікарні 19 січня від отриманих поранень життя останнього обірвалося.

Дмитро Єфіменко народився у місті Пологи, на Запоріжжі. Війна застала Дмитра ще у 2014, коли він добровольцем став на захист Батьківщини. Потому працював вчителем математики та фізики. Після повномасштабного вторгнення він знову став на захист України, а його сім'я переїхала до Рівного. Тут дружина займалася волонтерством. 38-річний Дмитро Єфіменко загинув 13 січня у Бахмутському районі, Донеччини.

Чимало рівнян прийшло віддати шану загиблим героям. Дехто впевнений обов'язок кожного українця пам'ятати тих, хто віддав життя за Україну. І як мінімум приходити на центральний майдан міста, аби схилити голову перед захисниками.

25- річний Микола Сірук та 38-річний Дмитро Єфіменко за незалежність та Соборність України віддали найцінніше - свої життя.

Поховали обох героїв на кладовищі Нове. Тепер вони приєдналися до своїх побратимів у небесне військо.

Читайте також: На Донеччині загинув захисник із села на Рівненщині