Поліцейські викрили жителів Сарненського та Рівненського районів на крадіжках.

Про це інформує преосслужба поліції Рівненщини.

Староста села Гвіздів колишнього Корецького району повідомив до поліції про крадіжку недіючих електроопор неподалік місцевого хутора, яку виявив під час планового об’їзду території 18 січня.

Під час відпрацювання інформації та пошуку зловмисника поліцейські офіцери Корецької ТГ встановили, що до злочину може бути причетний 33-річний місцевий житель. Викрадені бетонні опори поліцейські виявили у нього за місцем проживання.

А жителя села Висоцьк колишнього Дубровицького району поліцейські викрили на крадіжці сільськогосподарського інвентаря. Із заявою на спецлінію 102 звернулася 47-річна місцева жителька: з  підсобного приміщення її господарства невідома особа поцупила 12 одиниць сільськогоспзнаряддя. Серед них — лопати, сокира, граблі, вила тощо.

Оперативники разом із поліцейським офіцером громади виявили викрадене майно в господарстві 56-річного односельчанина.

За обома фактами слідчі територіальних підрозділів поліції розпочали досудове розслідування за фактами таємного викрадення чужого майна за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Поліцейські нагадують, що за вчинення крадіжки під час воєнного стану передбачено відповідальність у виді позбавлення волі на строк ?від п’яти до восьми років.

Читайте також: Була позбавлена водійських прав: киянка пропонувала правоохоронцям Рівненщини 5 тисяч гривень (ВІДЕО)