Після молитовної години очільники місцевих рад вирішували як ефективно на обласних рівнях налагодити міжнародну співпрацю. Як це відбувалося бачили наші журналісти.

Хвилина мовчання за загиблими, а далі спільна молитва за перемогу та мир.

У Волинській обласній раді сьогодні пліч-о-пліч духовенство, військові, освітяни, народні та місцеві депутати. На молитовну годину завітала делегація голів обласних рад Західного регіону. Владика Михаїл нагадує: майже 6 століть тому саме в Луцьку був, як то кажуть, перший саміт європейських країн.

Після спільної молитви зустріч голів обласних рад продовжили у сесійному форматі. Найголовніше про що говорили – міжнародна співпраця саме на регіональному рівні. Учасники кажуть: жити як раніше уже не можна, бо надто високу ціну платять наші захисники на фронті. Треба будувати нову
Україну. Великим проривом буде співпраця з міжнародними організаціями на обласному рівні – каже голова Волинської облради Григорій Недопад.

Очільниця Хмельницької облради ділиться своїми враженнями від робочої поїздки у Сполучені Штати.

Треба будувати співпрацю саме партнерську, додає голова Рівненської облради.

А от результатом зустрічі голів обласних рад має стати напрацювання конкретних механізмів співпраці із міжнародними партнерами.

 Читайте також: Витяг з Єдиного державного реєстру відтепер можна отримати на порталі ДІЯ