Трагедія у Броварах. Сьогодні 18 січня поблизу дитячого садочку впав гвинтокрил ДСНС. За інформацією рятувальників, станом на 15:45 пошуково-рятувальні роботи завершено. Всього загинуло 14 осіб, з них 1 дитина. Також у числі загиблих керівництво МВС. Більше про авіакатастрофу у сюжеті.

Один із садочків у Броварах що на Київщині. Сьогодні він став місцем авіакатастрофи. Про падіння гелікоптера розповідають працівники закладу та очевидці трагедії.

Відомо, що це гвинтокрил ДСНС, впав він 0 8:20 ранку. На його борту знаходилось 9 людей. Серед них керівники МВС: міністр Денис Монастирський, його заступник Євгеній Єнін і держсекретар МВС Юрія Лубковича. На жаль, усі вони загинули.

Про причини падіння гелікоптера поки говорити рано. Наразі тривають слідчі дії. Генеральний прокурор України Андрій Костін повідомив, що розслідуванням трагедії займеться Служба безпеки України. На місці трагедії працюють рятувальники та усі відповідні служби.

Наразі Служба Безпеки України розглядає декілька версій падіння вертольоа. Серед них: порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера та умисні дії щодо знищення транспортного засобу. Чому на борту знаходився керівний склад МВС розповіли в офісі президента України.

Окрім дитсадка, внаслідок падіння гвинтокрила, пошкоджені вікна у 14-поверховому житловому будинку і 3 легкових автомобілі. Також ліцеї №10 у Броварах організували оперативний штаб. До нього можуть звернутися всі, хто потребує допомоги. Станом на цю годину відомо про 16 загиблих. Також госпіталізовано 25 чоловік серед них 10 дітей. Втім, інформації про кількість жертв постійно оновлюється.

Читайте також: Стали відомі імена загиблих внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах