Відповідно до санкції статті порушникові може загрожувати штраф, обмеження або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Учора під час патрулювання на вулиці села Острівці екіпаж поліцейських виявив трактор «DF-244X», який їхав із порушенням ПДР.

Під час спілкування з 46-річним кермувальником поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, тож запропонували пройти відповідний огляд. Тракторист відмовився, але під час складання адмінпротоколу запропонував домовитися.

Незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність - поклав гроші на заднє сидіння службового автомобіля. На місце викликали слідчо-оперативну групу за задокументували протиправні дії порушника.

Грошові кошти в сумі 4000 гривень вилучили, а за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі розпочали досудове розслідування.

Також поліцейські склали на нього і адміністративні матеріали - за керування у стані сп'яніння, без відповідних документів, за перевезення пасажира на крилі мінітрактора, неувімкнення покажчика повороту під час руху.

Про це повідомляють в ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: 600 доларів за вивезення деревини: на Рівненщині на хабарі викрили поліцейського