Колядки заради благодійності. На різдвяні свята всі не лише колядували і щедрували, згадуючи про боротьбу добра зі злом, а й згуртувалися у спільній меті - зібрати кошти на ЗСУ. До прикладу народний вокальний ансамбль з Тараканівської громади - «Кумоньки», колядою зібрали 34 тисячі гривень на тепловізор для односельчанина. У Вараші провели благодійний захід, щоб зібрати кошти на автомобіль для 68-ї окремої єгерської бригади ЗСУ, яка боронить нашу Батьківщину на Донецькому напрямку. Школярі Бокіймівської громади зібрали понад 40 тисяч гривень. Благодійні заходи організували і у інших громадах усієї Рівненщини. Колядники та щедрувальники усі кошти спрямовують на купівлю необхідного для військових. А про колядників з Дрогобича розповість наша колега Софія Савчин, ведуча радіостанції “Твоє радіо».

Діти теж роблять свій внесок у перемогу. Не можемо оминути увагою одинадцятикласників Смордвівського ліцею, що на Дубенщині. Традиційно школярі колядували, щоб зібрати кошти собі на святкування випускного Та цього року мету змінили - і виручені коши діти передали волонтерам на купівлю рацій та інших речей для військових.

Ми впевнені, що подібних історій згуртованості, аби допомогти військовим є чимало. Поділіться з нами у коментарях на нашій сторінці у Фейсбук. І ми залюбки розповімо про кожну із них. Це був проект "ну що там у вас". Продовжуємо тримати руку на пульсі подій.

Читайте також: У Вараші на благодійному заході збирали кошти для 68-ої окремої єгерської бригади