Творчі колективи територіальних громад Дубенщини колядують і збирають кошти на купівлю необхідного для військових.

Так, народний вокальний ансамбль «Кумоньки» із села Рачин Тараканівської громади колядував на тепловізор для односельчанина. Зі святковими вітаннями та піснеспівами учасники колективу завітали до організацій, установ та підприємств міста. Таким чином, колектив зібрав 34 тис. грн. та висловлює щиру вдячність усім, хто підтримав. Із святковими вітаннями «Кумоньки» завітали й до Дубенської РВА.

 

У селі Вовничі Бокіймівської громади школярі доєднались до акції «Колядка для Захисника», ініційованої в громаді. Колядуючи в селах старостинського округу, діти зібрали 41,5 тис. грн. Їх спрямують на закупівлю необхідного обладнання для наших військових.

Днями благодійний захід на підтримку Збройних сил України «Коляда лунає над селом!» відбувся у Крупецькому ліцеї. Різдвяні привітання й колядки лунали у виконанні жителів сіл Ситне, Михайлівка, Баранне та Крупець. Завдяки благодійним пожертвам під час дійства зібрали понад 7,5 тис.грн., які використають на потреби наших військових.

 

«Запалимо різдвяне світло в серцях захисників!» - такий мистецький благодійний захід організували жителі села Сестрятин Радивилівської громади. Різдвяними піснями, колядками та вертепом учасники дійства прославляли народження Ісуса Христа та бажали миру Україні у Новому році. Колядники закликали підтримати Збройні сили України, які щодня наближають нас до Перемоги! Усі зібрані під час заходу кошти – 6,350 грн., будуть передані на підтримку військовим. 

За інформацією Дубенської РВА.

Читайте також: Юна пластунка зі Смиги обрізала своє волосся, аби підтримати ЗСУ