Фото ілюстративне
9 січня до поліції Острожчини звернувся 49-річний житель села Бродів із проханням притягнути до відповідальності знайомого, який позичив у нього велосипеди та не повертає.

Про це повідомляють у поліції Рівненщини.

Зі слів потерпілого, вартість велосипедів становить 6000 та 4500 гривень відповідно.

«Потерпілий часто приїжджає у батьківську хату в село Країв. Там товаришує із 24-річним місцевим жителем — разом ходять рибалити та випивають. Наприкінці листопада останній попросив у 49-річного чоловіка велосипед, аби доїхати додому. Потому через декілька тижнів терміново позичив іще один, але повертати теж не поспішав», — встановили поліцейські.
Чоловік упродовж місяця щоразу вигадував причини, через які він не може повернути двоколісні: то пробив колесо, то педаль зламалася. У 49-річного власника вирішив звернутися до правоохоронців.

Як зазначають у поліції, зловмисник продав велосипеди жительці сусіднього села Вишеньки за 2000 грн та за 1400 грн.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом шахрайства, вчиненого повторно, за частиною 2 статті 190 КК України. У рамках кримінального провадження крадені велосипеди вилучені.

Відомо, що 24-річний зловмисник неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжки та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.