Фестиваль днями закінчився у Болгарії. Своїми виступами рівняни вразили не тільки глядачів та журі конкурсу, а й представників творчих колективів-конкурентів з інших країн. Останні вже запросили наших музикантів відвідати з концертною програмою міста Тбілісі, Єреван та Варшаву.

Квартет гітаристів став найкращим на фестивалі у номінації "Інструментальний жанр". Серед рівнян також з золотом повернулися зразковий хор "Унісон", вокальне тріо у складі Анастасії Кіщук, Євгенії Федорчук та Юлії Конончук, та дует Анастасії Кіщук і Валентини Матеш.

Справжнім відкриттям на фестивалі стала Анастасія Кіщук. Вона перемогла не лише у складі дуету та тріо, а здивувала усіх виконанням соло. Керівництво музичної школи радіє за свої вихованців та нарікає, що ні міська влада, ні спонсори не захотіли профінансувати поїздку юних талантів. Поїздку довелося організовувати виключно за кошти батьків.

Фестиваль відбувся у болгарському містечко Кранєво на березі Чорного моря. Протягом двох тижнів діти не лише змагалися на сцені, а й відпочивали. Між тим, гран-прі фестивалю "Славянски венец" отримала ще одна команда з України — вихованці музичної школи з Кременчуга.