Перед здійсненням банківських операцій, розголошенням персональної інформації телефонуйте на офіційні номери установи, користуйтеся виключно офіційними мобільними додатками та інтернет-банкінгами. Будьте пильними!

Учора, 10 січня, до поліції надійшло два повідомлення про шахрайські дії відносно жителів Рівненщини. Так, близько опівдня 47-річний житель села Варковичі Дубенського району повідомив, що до нього зателефонувала нібито «працівниця банку» та, аби убезпечити його від шахрайських дій та «врятувати» кошти вказала картку, на яку потерпілий скинув 48 тисяч гривень.

Крім того, о 19:36 на спецлінію «102» надійшло повідомлення 56-річної жительки села Городище, що їй зателефонували з «банку» та попросили ввести пін-код. Потому з карти чоловіка заявниці п’ятьма платежами списались грошові кошти в загальній сумі 110 тисяч гривень.

Упродовж доби дев’ятого січня у територіальних підрозділах Рівненської області поліцейські зареєстрували 6 фактів заволодіння чужим майном шляхом обману: потерпілі втратили понад 185 тисяч гривень.

Правоохоронці встановлюють усі обставини скоєних злочинів та осіб, причетних до них.

Про це повідомляють в ГУНП в Рівненській області. 

Читайте також: Рівненського експравоохоронця судитимуть за одержання хабаря